Communicatiesystemen voor wandelen

De AXIWI AT-320 is het geschikte communicatiesysteem om te gebruiken voor wandelen, zowel recreatief als prestatief.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Voor recreatief wandelen tot aan meerdaagse wandeltochtenwandelen-communicatie-bergsport

Wandelen is een populaire sport en wordt vaak in groepsverband uitgeoefend. Wandelen is de perfecte oplossing om gezelligheid en sport te combineren. Tijdens een wandeling, zeker in groepen, loop je vaak verspreid en voor elkaar waardoor het lastig is om snel en direct met elkaar te communiceren. Daar komt nog eens bij dat verslechterde weersomstandigheden (regen, wind) ervoor kunnen zorgen dat communiceren met elkaar lastig is.

Om toch direct met elkaar in contact te staan biedt de AXIWI AT-320 uitkomst. Ook is het communicatiesysteem goed te gebruiken bij het lopen van langere afstanden (wandeltochten) en tijdens meerdaagse wandeltochten. Op deze manier heb je altijd een ontspannen en veilige wandeltocht.

AXIWI communicatiesysteem voor fietsen

axiwi-at-320-communicatiesysteemHet AXIWI communicatiesysteem weegt slechts 39 gram, heeft een veiligheidsdraagkoord en een kledingklem. Het communicatiesysteem werkt op een oplaadbare batterij en heeft een gebruiksduur van 8-12 uur. Er zijn diverse headsets beschikbaar. Met het AXIWI systeem kunnen 3 personen gelijktijdig met elkaar communiceren, anderen kunnen meeluisteren of op het gesprek “inbreken”.

AXIWI ook voor de bergsport

Ook is het AXIWI communicatiesysteem goed te gebruiken voor de bergsport.Elkaar niet zien en toch goed kunnen horen, dat is een van de grote voordelen die het systeem biedt voor de bergsport. Lees op de pagina voor de bergsport over de mogelijkheden die het systeem hiervoor biedt.

Meer informatie

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor wandelen. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.nl, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.