Communicatiesystemen voor musea

“Wat een genot om hiermee te werken” is de meest gehoorde reactie van zowel gidsen als bezoekers, die de communicatiesystemen voor musea van AXIWI hebben gebruikt. Het tweerichtings communicatiesysteem geeft een extra dimensie aan rondleidingen, doordat deelnemers ook vragen aan de rondleider kunnen stellen. Het AXIWI systeem onderscheid zich ten opzichte van andere rondleidingssystemen, doordat die die slechts een eenrichtingscommunicatie mogelijk maken.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

AXIWI communicatiesysteem voor rondleidingen

Met het AXIWI systeem is het stellen van een vraag aan de gids zeer eenvoudig, door op de “S” knop van de AXIWI te drukken. Alle personen in de groep horen de vraag en ook het antwoord van de gids. Zeer prettig voor de gids, want die hoeft de vraag niet te herhalen en alle volgers horen eveneens luid en duidelijk de vraag en het antwoord. Daarnaast vertelt de gids zijn wetenswaardigheden en onder het luisteren kan iedereen ondertussen zijn eigen ontdekking doen en foto’s maken. Ook als er 2 gidsen een groep rondleiden is er eenvoudig met dit systeem te werken. Dan kan er nog altijd 1 persoon uit de groep een vraag stellen via het AXIWI systeem.

Meer informatie over communicatiesystemen voor musea

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor musea. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.