Communicatiesystemen voor kantoor communicatie

Werknemers die veel met elkaar verbaal moeten communiceren, maar eveneens direct per telefoon bereikbaar moeten zijn, kunnen met de AXIWI AT-320 geheel draadloos en handsfree met elkaar communiceren en doorwerken. De telefoonlijn blijft beschikbaar voor buitenlijnen. Overleg en informatie kan snel en efficiënt gedeeld worden. Maximaal 5 personen kunnen gelijktijdig met elkaar spreken en luisteren.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-cr-002-koffer-10-axiwi-stuck

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Praktijk toepassing met het communicatiesysteem voor kantoor communicatie

Project Relais systeem Spoorwegen Oslo

Tijdens een grote verbouwing door de Noorse spoorwegonderhoud van een station nabij Oslo moesten meer dan 1700 kabels worden vervangen vanuit een oud relaissysteem naar een nieuw systeem met meer dan 2400 kabels. Omdat het van belang was dat er zo min mogelijk oponthoud was, werd het project uitgevoerd in een periode van 3 weken. In 3 shifts van 8 uur per dag werd 24 uur per dag gewerkt om alles zo snel mogelijk op orde te hebben. Tijdens iedere shift waren 6 mensen aan het werk, opgedeeld in 2 groepen.

Iedere groep was verantwoordelijk voor het omleggen van een bepaald aantal kabels. In iedere groep moest 1 persoon toezicht houden en instructies geven daar waar nodig. Deze persoon moest erop toezien dat alles goed werd afgemonteerd en weer terug gemonteerd. Omdat de ruimte relatief klein was, het relaissystemen inherent geluid gaf en er 2 groepen individueel aangestuurd moesten worden, was het een lastige situatie om effectief met elkaar te communiceren.

Het AXIWI tweeweg communicatiesysteem voor kantoor bleek de perfecte oplossing voor het communicatieprobleem bij dit project.

Ieder individu binnen een groep kon op het eigen kanaal met de andere groepsleden communiceren, zonder dat er een dusdanige overlast was van de omgeving en dat dit als storend werd ervaren.
Zonder dit systeem zou het project met hooguit 1 groep uitgevoerd kunnen worden wat ten koste zou gaan van de snelheid van het project.

De vervanging van het relaissysteem is onderdeel van een algehele verbouwing van het station. De ombouw is het grootste infrastructuur project (geschatte waarde 2 miljard Kroon) in Noorwegen in 2014.

Het AXIWI communicatiesysteem voor kantoor, heeft er mede voor gezorgd dat dit project effectief en binnen de gestelde deadlines kon worden uitgevoerd.”][/tagline_box]

Meer informatie over communicatiesystemen voor kantoor communicatie

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor kantoor communicatie. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.