Communicatiesystemen voor congressen

De meeste congreszalen zijn uitgerust met een audiosysteem met microfoon op spreektafels en een luidsprekersysteem in de zaal, zodat alle aanwezigen het kunnen horen. Wanneer dit niet aanwezig is, dan is een draadloos communicatiesysteem een voordelige oplossing. Bespaar geld en tijd door uw deelnemers uit te rusten met een AXIWI congres communicatiesysteem waarmee alle deelnemers direct kunnen communiceren met de sprekers. Indien gewenst kunnen deelnemers in de zaal direct mee communiceren en de overige deelnemers de conversatie horen.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Tijdens internationale congressen of productintroducties wordt vaak gecommuniceerd in een vaste voertaal. Geregeld zijn er ook gasten aanwezig die de voertaal niet volledig machtig zijn. Met het AXIWI systeem kunt u op een eenvoudige wijze communiceren met deze deelnemers. Deelnemers kunnen via het systeem reageren en vragen stellen en de overige deelnemers horen tegelijkertijd de communicatie. Met name als er interactie is met deelnemers in de zaal, is dit AXIWI congres communicatiesysteem een perfecte oplossing. In een 3 gesprek communiceert u met elkaar zoals bij een gewoon telefoongesprek. Alle andere deelnemers horen de gehele conversatie tussen deze 3 personen.

Voorbeeld gebruikstoepassing internationale productpresentatie

Bij een productintroductie presenteert de spreker het product met diverse beelden. De vertalers vertalen en zenden hun vertaling via het systeem naar hun volgers (max. 4 verschillende talen). Na afloop kunnen volgers via het systeem vragen stellen via de vertaler naar de presentator. Met het AXIWI congres communicatiesysteem heeft u een flexibele oplossing om met uw buitenlandse gasten of klanten in twee richtingen te kunnen communiceren.

Meer informatie over communicatiesystemen voor congressen

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor congressen. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.