Communicatiesystemen voor bergsport

Elkaar niet zien en toch horen zonder te hoeven schreeuwen; dat is een van de vele voordelen van de super lichtgewicht draadloze en handsfree communicatiesystemen van AXIWI voor bergsport.

axiwi-at-320-communicatiesysteem-scheidsrechter-sportaxiwi-he-075-sport-headset-noise-cancellingaxiwi-ref-002-scheidsrechter-communicatie-systeem-koffer-3-units

Bekijk hier het gehele assortiment van AXIWI.

Met het communicatiesysteem treed je eenvoudig met elkaar in gesprek, net zoals bij een telefoongesprek. Het verhoogt de veiligheid en vereenvoudigt de onderlinge communicatie. Er zijn diverse lichtgewicht headsets die comfortabel zitten. De 3 onderling verbonden sprekers staan permanent met elkaar in een open verbinding. Dus, geen knoppen indrukken en maar wachten tot de ander uitgesproken is en de knop loslaat. Een perfect hulpmiddel om elkaar op een normale gesprekstoon aanwijzingen te kunnen geven of gewoon elkaar opmerkzaam te maken voor gevaar of een prachtig mooi uitzicht.

Met het AXIWI® systeem kunnen 6 personen tegelijk hands free met elkaar spreken. Anderen kunnen mee luisteren of inbreken in het gesprek. Bij de zogenaamde inbreek configuratie wordt 1 persoon uit de gesprekskring gezet maar hoort ver alle conversatie en degene die het laatst op de “S” knop heeft gedrukt komt binnen de kring. De onderlinge gesprekken worden door alle volgers gehoord. Het master toestel blijft permanent in verbinding staan met de personen die in de gesprekskring zitten of komen.

Het bereik van het AXIWI communicatiesysteem is tot 250 meter, in zichtlijn. Dit is uiteraard afhankelijk van lokale omstandigheden.

Meer informatie over communicatiesystemen voor bergsport

Hier vindt u meer informatie over het AXIWI AT-320 communicatiesysteem voor de bergsport. Heeft u interesse of vragen over het AXIWI communicatiesysteem? Neem dan contact op met onze klantenservice via: info@axitour.eu, het contact informatie formulier of telefonisch via: 0031 180 69 14 00.

*) Voor de bovenstaande mogelijkheid is een kleine software aanpassing nodig.